miercuri, 28 mai 2008

Dragii mei,

Mă numesc Minerva Grama, am 46 ani, sunt căsătorită, am 2 copii şi vin în candidez la Preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Consiliul Judeţean Sibiu. Sunt femeie de afaceri, am pornit cu mult curaj încă din 1993, într-un domeniu nou pentru mine, şi am dezvoltat imaginea firmei atât la nivel naţional cât si la nivel european.

M-am decis să intru în politică din convingerea că pot aduce în acest plan noutatea şi înviorarea de care este atâta nevoie în acest moment. Îmi propun, mizând pe ajutorul dumneavoastră, să găsesc cea mai bună cale pentru a elimina sărăcia, corupţia şi violenţa şi să readuc seninătatea în sufletele şi casele dumneavoastră. Succesele mele economice, obţinute într-o perioadă extrem de dificilă, sunt dovada tenacităţii mele şi a hotărârii cu care îmi finalizez proiectele şi ideile, depăşind momente critice care au apărut foarte des.

Mă prezint în faţa dumneavoastră cu convingerea că voi reuşi să contribui la schimbarea mentalităţii politicienilor şi-i voi determina să se ocupe de problemele reale ale judeţului nostru, lăsând la o parte interesele ascunse şi necinstite. Îmi doresc să vă pot servi cu adevărat
interesele, să vă pot privi oricând în ochi, să mă bucur de o caldă strângere de mână din partea
dumneavoastră, pentru ceea ce voi reuşi să fac pentru noi toţi, pentru copiii noştri, pentru judeţul nostru.

Bunul simţ mă împiedică să vă mai fac promisiunile auzite de la alţii şi neonorate, dar promit să merg în Consiliul Judeţean nu pentru a ocupa un fotoliu, ci pentru a mă lupta, cu toată energia, ca
dorinţele dumneavoastră să prindă viaţă. Cu încrederea că veţi fi alături de mine în acest demers, vă mulţumesc şi vă aştept să votaţi.

Un Consiliu Judeţean
cu UŞILE DESCHISE
pentru TOŢI OAMENII