miercuri, 21 mai 2008

Minerva Grama „PNŢCD va avea 4 consilieri”

Singura femeie candidat la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Sibiu, Minerva Grama, a declarat în cadrul conferinţei de presă a PNŢCD Sibiu că ultimul sondaj intern al partidului arată că PNŢCD va câştiga 4 consilieri la Consiliul Local Sibiu şi 4 la Consiliul Judeţean Sibiu. De asemenea ea se bazează pe voturile femeilor din judeţ şi nu numai „Suntem 51% femei din populaţia judeţului şi e timpul să ne spunem cuvântul în conducerea destinului acestui judeţ. S-a terminat cu patriarhatul!” a subliniat Minerva Grama.

Doamna Grama s-a arătat nemulţumită de faptul că unele primării din judeţ nu au creat spaţii speciale pentru afişaj electoral, conform legii. „Dumbrăveni, Alţâna, Nocrich şi multe alte primării nu respectă legea electorală şi nu au afişaje electorale.” a spus Minerva Grama.

O altă problemă ridicată în cadrul conferinţei de presă a fost că majoritatea preşedinţiilor secţiilor de votare propuşi sunt angajaţi ai Primăriei Sibiu sau a instituţiilor subordonate ceea ce crează suspiciuni privind corectitudinea desfăşurării alegerilor.